martes, marzo 24, 2009

Pel dret de les dones a decidir!

Una resposta contundent als bisbes i a la seva campanya contra l'avortament on es diu que els linx estan més protegits que els embrions humans.
El Govern presentarà, abans de l'estiu, una llei basada en les conclusions de la Comissió d'experts i expertes i les de la subcomissió del Congrés.
Volem que l'avortament surti del codi penal, volem que cap dona vaig a la presó per interrompre el seu embaràs i exigim respecte a la llibertat de decisió de les dones sobre la seva salut sexual i reproductiva.
Per fer escoltar més veus es proposa a aquells i aquelles que tinguin bloc o una web, col.loquin el logotip de la campanya i facin nota de resposta a la campanya de l’església contra l’avortament. I si es té perfil a qualsevol xarxa social (Facebook, Twiter, Tuenti), es proposa que es substitueixi la foto amb el logotip de LAS LINCES.
Ells poden pagar tanques publicitàries, però nosaltres tenim la xarxa!
Si t’hi afegeixes a la campanya, envia un missatge amb l’adreça del teu bloc o de la teva web a laslinces@gmail.com , o bé deixa un comentari amb enllaç al teu post, nota o perfil al bloc de Las Linces (http://laslinces.blogspot.com/) .

No hay comentarios: