sábado, mayo 14, 2011

A MI M'AGRADA LA IGUALTAT, LES MEVES SENSACIONS (3)


Alguns  homes quan parlen d'igualtat es nota que no hi creuen o que en parlen perquè algú els hi ha dit que ho han de fer si volen guanyar vots. En Jordi Hereu, el nostre candidat, es un home al que varem veure emocionat, content d'estar amb moltes dones que ell sap que son feministes de primera línia. Al Centre Cultural Teresa Pamies (un centre  esplèndid que us recomano visitar) ens varem reunir moltes dones unes més grans, altres més joves però totes amb un nexe comú: entendre que el foment de la igualtat i la prespectiva de gènere son condicións inexcusables per a construir una societat equitativa i paritària; es a dir respectuosa amb els drets humans i amb la diversitat. 
Tambè totes sabem que a Barcelona, amb un ajuntament fent polítiques d'esquerres, s'han fet polítiques que altres ciutats no tenen o han tardat molts anys a tenir. 
Encara queda molt per fer però totes sabem que un govern de dretes no tant sols no farà més polítiques si no que es carregarà les polítiques, i els serveis que d'elles s'en deriven, que ja formen part de la vida quotidiana de Barcelona. 
Acabo aquest post amb unes paraules d'en Jordi Hereu que a totes crec que ens vàren emocionar: El socialisme enllaça amb el feminisme en la seva lluita per erradicar les desigualtats.

No hay comentarios: