viernes, septiembre 10, 2010

EL SR. MAS I LA INDECÈNCIA MORAL

El Sr. Mas ens ha fet saber que no li agrada veure dones prostituïdes a les carreteres catalanes. A mi, com a moltes persones socialistes, el que no ens agrada es que hi hagin dones prostituïdes, dones que son explotades sexualment i que, a més a més, moltes d'elles han estat traficades. Això, Sr. Mas, sí que és una indecència moral. 

Que vol que li digui, Sr. Mas, crec que el seu concepte d'indecència moral es un concepte basat en la injustícia social.Li explicaré. A mi, i a moltes persones que treballem i lluitem per una societat més equitativa i paritària, el que no m'agrada i em sembla una indecència moral es:
  • que hi hagin dones que, tenint com a únic horitzó la misèria, puguin caure a les mans de les xarxes mafioses, que les trafiquen com fan amb les armes i les drogues.
  • que hi hagin dones que son hormonades per tal de que estiguin tot el dia al servei de les demandes sexuals d'uns homes que pensen que les dones son objectes que es poden comprar i vendre.
  • que la dreta del nostre país practiqui la doble moral anomenant els prostíbuls, magatzems de dones traficades i explotades, amb l'eufemisme "locals de pública concurrència".
  • que la dreta d'aquest país governés sense perseguir a les màfies que trafiquen i exploten les dones.
  • que no actuessin, mentre estaven al govern, per tal que  els homes que demanden prostitució i fomenten el tràfic canviessin la seva actitud  masclista i sexista.
Es per totes aquestes raons  que he fet unes declaracions  que alguns diaris recullen  

I, per cert, tampoc m'agrada que les criatures que vostè invoca quan parla des d'aquest concepte neocon de la societat, aprenguin amb el que vostè diu i pensa respecte a la problemàtica social de la prostitució, el que és la doble moral.
I, per últim, aquí podeu llegir la resolució del PSC respecte al fenomen de la prostitució.

2 comentarios:

KOSKA Y FREIXA dijo...

totalmente de acuerdo. Hemos enlazado tu opinión en nuestro blog Cicatrices Transgenicas.
te dejamos el enlace http://cicatricestransgenicas.blogspot.com/2010/09/el-srmas-ciu-quiere-las-mujeres.html

te retwitteamos

Anónimo dijo...

Totalment d'acord, senyora Moraleda. Penso que a més s'hauria de posar fil a l'agulla per tipificar com a delicte "anar de putes", ja em disculparà l'expressió.
No fa pas tant ningú no gosava a dir res sobre la violència domèstica, eren "coses de matrimonis" i avui, per fi, hi ha un rebuig frontal contra aquesta xacra. Amb la prostitució hauria de passar el mateix perquè és pura i simplement violència de gènere i perpetuació dels rols masclistes que s'aprofiten de la situació de pobresa i indefensió de moltes dones.
La Unió Europea que és tan intervencionista en alguns aspectes també hauria de ser contundent i fer una norma comú per evitar que es traslladin a països més tolerants.
Pel que fa als anuncis de prostitució aplaudeixo la iniciativa d'abolir-los. D'altra banda, no sé si ha tingut la oportunitat de veure en algunes zones de l'àrea metropolitana de Barcelona (Esplugues...) diverses tanques publicitàries, amb un to ranci i caspós anunciant el prostibul que hi ha al carrer Arizala, prop del Camp Nou. No es pot fer res per treure'ls? Són un insult a la dignitat de les dones.